6 Ağustos 2020 Perşembe

Türkiye'ye Göktaşı mı Düştü? Birçok Şehirde Panik Yaşandı!

Türkiye'ye göktaşı düştüğü iddia edilen görüntülen kameralara kaydedildi. Birçok ilde panik yaşandı. İşte haberle ilgili detaylar!
ArtvinTrabzonMalatyaElazığDiyarbakırBingöl, Erzurum, Sivas gibi daha birçok ilden görülen cisim göktaşı olarak değerlendirildi. Cisim düşerken kameralarla çekildi. Göktaşı iddialarıyla sosyal medyada konu bir anda gündem oldu. Göktaşının düştüğü anlar hem cep telefonlarından hem de güvenlik kameralarından kaydedildi.
Göktaşı olarak adlandırılan cismin düştüğü an Erzurum’da kameralarla kaydedilirken insanlar şaşkınlıklarını saklayamadı. Cisim düştükten sonra havada toz bulutunun belirdiği söylendi.

Sivas’ta AFAD ile UMKE İncelemelerde Bulundu!

Sivas’ın Gürün, Şarkışla ve Kangal ilçelerinde yaşayanlar jandarmayı aradılar ve göktaşı gördükleriyle ilgili ihbarlarda bulundular. Yapılan ihbarlar doğrultusunda AFAD ile UMKE ekipleri cismin görüldüğü iddia edilen yerde incelemelerde bulundu.
Yapılan taramalara her ne kadar AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri katılsa da inceleme sonucunda herhangi bir cisme ya da belirtiye rastlanmadı. Civardaki köylerdekiler de yine aynı şekilde bir ışık huzmesini karanlık olan gökyüzünü aydınlatıp düştüğünü belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder